Zábava

Zaujímavosti o kinematografe: Pikošky, o ktorých netušíte!

Tradičné retroautobusy Bažant Kinematograf sa tento týždeň zastavia v Martine (30.7.-2.8.), v Humennom (1.-4.8.) a v Prievidzi (3.-6.8.).

Letný filmový program Bažant Kinematografu sa dostáva do svojej druhej polovice. Dva autobusy putovného kina už navštívili 16 slovenských miest, na treťom Kinematografe na bratislavskej Magio pláži sa konalo 11 premietacích večerov. V týždni na prelome júla a augusta navštívia autobusy so svojím slovensko-českým programom ďalšie tri mestá. Filmová pláž ponúkne deväť titulov, medzi nimi francúzsko-americký životopisný film Gainsbourg, americkú snímku dánskeho režiséra Nicolasa Winginga Refna Drive či film Václava Havla Odcházení.

Tradičné retroautobusy Bažant Kinematograf, ktoré cestujú s kolekciou nových slovenských a českých filmov po slovenských mestách, sa tento týždeň zastavia v Martine (30.7.-2.8.), v Humennom (1.-4.8.) a v Prievidzi (3.-6.8.). Posledné dve premietania pod holým nebom si môžu ešte užiť filmoví nadšenci v Bardejove (30.-31.7.).

Všetky projekcie sú otvorené pre divákov bez vyberania vstupného. Začína sa krátko po zotmení, okolo 21.00 hodiny. „Nepremieta sa za mimoriadne nepriaznivého počasia, predovšetkým za silného vetra,“ dodala.

Zmeny v programe nájdu záujemcovia na www.kinematograf.sk.

zdroj: tasr

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM