Jaroslav Dodok Ostatné

Zažiar aj Ty... na trhu práce!

„Čo chceš robiť, keď budeš veľký?“. Tak túto otázku dostal v detstve už asi každý z nás. Ako však roky bežia, relevancia tejto otázky v našich očiach postupne stúpa a nejeden z nás sa už aspoň raz reálne zaoberal jej riešením.

Ilustračný obrázok k článku Zažiar aj Ty... na trhu práce!
Foto: Jaroslav Dodok

V dnešnej dobe však viac na dôležitosti naberá otázka, či sme na svoju vysnívanú prácu pripravení. Trh práce je pre viacerých z nás neprebádaným územím, a preto sa pýtame, si pripravený naň vstúpiť?

Skúsenosti ti odovzdajú známe osobnosti

Pokiaľ si aspoň na sekundu zaváhal nad odpoveďou, máme pre teba jednoduché riešenie, StandOut! Jednodňová konferencia StandOut! je tu pre všetkých študentov, ktorí chcú v budúcnosti zažiariť na trhu práce, no obávajú sa prvých krokov, ktorým sa nikto nevyhne, a to práve výberovým procesom do zamestnania. Životopis, motivačný list, či interview sú už dnes nevyhnutnosťou, ktorou si prejde každý z nás. Avšak nie každý deň máte možnosť sa stretnúť s ľuďmi z praxe ochotnými podeliť sa s vami či už o svoje skúsenosti, ale aj najčerstvejšie a najhorúcejšie trendy na trhu práce.

Už o pár dní, presnejšie 28.2. sa vám v priestoroch Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v poradí na druhom ročníku konferencie StandOut! predstavia osobnosti ako Michal Meško, zakladateľ známej siete predajní Martinus či Vladimír Maňka, predseda Banskobystrického samosprávneho kraja a zároveň poslanec Európskeho parlamentu, v minulosti tiež primátor mesta Zvolen a poslanec Národnej rady SR. Určite nezabudnuteľným bonusom pre vás bude Lukáš Dzuroška, zástupca CEE manažéra spoločnosti Efma, ktorý vás bude celodenným podujatím sprevádzať. Všetky tieto osobnosti plus pár prekvapení spolu pod jednou strechou môžu znamenať záruku nezabudnuteľnej skúsenosti.

Pomôžu vám aj praktické workshopy

Príbehy úspešných je názov prvého bloku, na ktorý sa účastníci môžu na konferencii StandOut! v podaní týchto osobností tešiť. Plný príbehov, tipov, rád a trikov od tých najúspešnejších určite naplní všetky očakávania, no to však ani zďaleka nie je všetko. V druhom bloku čakajú účastníkov nezabudnuteľné workshopy v podaní našich partnerov rozdelené na tri časti, ktoré by ste si len neradi nechali ujsť. Ako sa predať na trhu práce, ako zaujať na osobnom pohovore a ako zažiariť v písomnom prejave (životopis, motivačný list) sú nielen názvy týchto častí, ale aj vedomosti, ktorými môžete po odchode disponovať.

Okrem bohatého programu sa môžete tešiť aj na bohaté občerstvenie vrátane obeda a nezabúdajme ani na uvítací balíček pre každého z vás. Účastnícky poplatok za konferenciu StandOut! je 5€, čo je len zlomok pridanej hodnoty, ktorou vás obsah konferencie môže obohatiť.

Už len pár dní máte šancu prihlásiť sa na konferenciu StandOut!. Registrácia vopred je povinná a môžete ju nájsť spolu so všetkými bližšími informáciami na adrese www.aiesec.sk/bb/standout . Detaily ohľadom úhrady účastníckeho poplatku vám budú spolu s ostatnými informáciami ohľadom presného miesta a času konania zaslané e-mailom po zaregistrovaní. Pozor, počet miest je obmedzený a preto netreba dlho váhať.

Srdečne sa tešíme na každého z vás. Peter Varga, AIESEC Banská Bystrica

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM