Jaroslav Dodok Ostatné

Zažite medzinárodné leto v našom hlavnom meste!

Letné obdobie sa už neúprosne blíži, čo okrem teplého počasia a bezstarostného oddychu prináša aj možnosť strávenia dvoch fantastických týždňov spoločne s kamarátmi a zahraničnými študentmi v našom hlavnom meste Bratislava. Máte už plány na leto?

Ilustračný obrázok k článku Zažite medzinárodné leto v našom hlavnom meste!
Foto: Jaroslav Dodok

Ak chcete tento čas využiť na získanie praktických zručností a spoznanie nových kultúr, tak ste na správnej adrese. O čo vlastne ide?

Me, Myself and I

Nezisková organizácia AIESEC Bratislava organizuje v tomto roku už po druhý raz podujatie s názvom Me, Myself and I. Presne tak, podujatie prospeje predovšetkým každému jednému z Vás, a budete ho môcť zužitkovať vo svoj prospech. V čase letného oddychu si totiž budete môcť tieto nádherné letné dni spríjemniť v spoločnosti ľudí z rôznych kútov sveta. Počas dvoch týždňov okrem toho získate znalosti v zručnostiach, ktoré Vám uľahčia vstup na vysokú školu i neskoršie hľadanie si zamestnania, ako napríklad časový manažment, prezentačné či komunikačné zručnosti.

O týchto zručnostiach ste doteraz možno len čítali v knihách, pričom práve teraz máte jedinečnú možnosť sa ich prakticky naučiť! Avšak podujatie sa samozrejme nebude venovať len vzdelávaniu. Počas jeho trvania totiž bližšie spoznáte každú zo štrnástich zúčastnených krajín, a zároveň budete môcť stráviť veľa zábavy pri aktivitách so stážistami i účastníkmi. A to všetko v našom krásnom hlavnom meste, ktoré cez leto ožíva svojím vlastným, na zábavu bohatým životom.

Ako na to?

Stačí si kliknúť na internetovú stránku www.uzileto.weebly.com, kde nájdete prihlášku na podujatie. Potom už len stačí dychtivo vyčkávať začiatok leta, ktoré Vám prináša unikátnu možnosť, ako zažiť medzinárodné a nezabudnuteľné letné prázdniny!

AIESEC je medzinárodná organizácia, ktorú riadia študenti. Poskytuje vzdelanie a praktické skúsenosti prostredníctvom zahraničných stáží, konferencií, projektov a samotného členstva v organizácii. Na Slovensku existujú viaceré pobočky tejto organizácie takmer v každom krajskom meste.

mladiinfo

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM