Tomáš Batiz Rozhovor

Známa Liptáčka Baška chystá premiéru prvého klipu: Kto sa podpísal pod debutový singel?

Účastníčka poslednej SuperStar 2015 Barbora Hazuchová naplno zarezáva na tvorbe svojho premiérového klipu. Slovenskou pesničkou bude spievať o dnešnej dobe.

Ilustračný obrázok k článku Známa Liptáčka Baška chystá premiéru prvého klipu: Kto sa podpísal pod debutový singel?
Zdroj: www.barborahazuchova.sk

Úspešná Liptáčka Barbora Hazuchová po ukončení poslednej série SuperStar naplno rozbehla svoju spevácku kariéru. V najbližšej dobe sa chystá predstaviť svoju premiérovú skladbu spoločne s klipom. “V posledných dňoch dokončujeme mixovanie Baškinho debutového singlu. S novou skladbou vyjde aj videoklip, ktorý sa v týchto dňoch ešte strihá,” informoval člen kapely Marek Masarik, ktorý prezradil aj deň zverejnenia klipu. “Klip s pesničkou by mohol byť dostupný okolo 14. marca. Samozrejme nejaké fotky a videá z nahrávania budeme podávať oveľa skôr a priebežne na sociálnych sieťach,” dodal.

Text k skladbe napísal známy textár, ktorý má zásluhu na viacerých slovenských hitoch. “Bude to slovenská pesnička, ktorej text napísal významný textár Martin Žuži z kapely Hex. Chceli sme, aby bola pozitívna, energická a svojím spôsobom úprimná skladba, ktorá bude v duchu dnešnej doby," poznamenal na margo novej skladby Hazuchovej Marek Masarik, manažér a člen kapely.

Spokojnosť s novou skladbou neskrývala ani mikulášska rodáčka Barbora Hazuchová, ktorá svoju prvú skladbu považuje za splnenie jedného zo svojich detských snov. “Som rada, že konečne môžem robiť to, čo ma najviac baví. Mám v hudbe ešte veľké sny, za ktorými si pomaly, ale isto pôjdem,” s úsmevom na tvári poznamenala Barbora Hazuchová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM