Jaroslav Dodok Zábava

Hug day 2012: Pokus o rekord v počte objatí!

Študenti sa rozhodli zorganizovať v uliciach mesta Lučenec netradičnú akciu, ktorá sa uskutoční v stredu 27. júna. Celkovo dvadsiati v tento deň vydajú do ulíc, aby svojim objatím potešili ľudí okolo seba a aby im vrátili úsmev späť na tvár.

Hlavnou myšlienkou je potešiť ľudí okolo seba[/size][/color]

,,Rozmýšľali sme nad množstvom spôsobov ako priniesť medzi ľudí radosť a najkrajším spôsobom sa nám zdal práve Hug Day. V príprave sme zatiaľ úspešní, spoznali sme veľa milých ľudí, ktorý nám pomohli. Teraz už len dúfame, že nás nikto neobíde, ale práve naopak – vyobímame čo najviac ľudí," predstavuje Peter Dóža, jeden z organizátorov.

Organizátori pripravili bohatý program[/size][/co­lor]

,,Podujatie sa oficálne začne o deviatej hodine, keď na Hlavnej ulici pri našom stánku budeme hovoriť o myšlienke rozdávania objatí zadarmo. Taktiež všetkým mladým ľudom, ale aj ostatným záujemcom predstavíme študentský projekt Student24.sk a niekoľko noviniek prezradíme aj o našom združení Young Folks. Každý kto sa pri nás zastaví, dostane pekný odznak, letáčik a možno sa mu ujde aj nejaká sladkosť, " pokračuje organizátor Filip Huszár.

[blockquote]Hlavnou časťou podujatia je samozrejme rozdávanie objatí v uliciach mesta, ktoré bude prebiehať od desiatej do šesnástej hodiny. Počas tejto doby budú študenti počítať, koľko objatí rozdali a celé dianie neunikne ani oku fotografa, ktorého fotky budú umiestnené na webe student24.sk[/bloc­kquote]

Objatím to nekončí[/size][/co­lor]

Súčasťou Hug Day 2012 budú aj sprievodné podujatia. Pre malé deti je pripravené hromadné kreslenie a taktiež aj objímanie. **Od piatej hodiny večer až do neskorých nočných hodín sa môžu Lučenčania tešiť aj na netradičné aktivity.Nebudú chýbať hromadné objatia okolo fontány, diskusia na tému fontána, hudobná produkcia a organizátori sľubujú aj pokusy o najnetradičnejšie objatia. **

Spoluorganizátorom Hug Day 2012 je spravodajský portál Student24.sk, ktorý nielen informuje o aktuálnych témach mladých ľudí, ale vytvára aj svoje vlastné regionálne podujatia. Podujatie v spolupráci pripravilo: mládežnícke zoskupenie Young Folks a Gymnázium B.S. Timravy. Objímací deň nebude prebiehať len v Lučenci, do celoslovenskej akcie sa zapoja aj mestá ako Prešov, Žiar nad Hronom, či Zvolen.

student24/Jaroslav Dodok foto: archív st24/ facebook

objjatie
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM