Jaroslav Dodok Udalosti

JUST DANCE – Dobrý večer, Broadway!

Tanečníci pripravený v zákulisí, režisér v napätí, kostymérky a maskérky dolaďujúce posledné detaily, nedočkavé publikum plné očakávaní... Reflektory sa rozsvietili . Dámy a páni, dobrý večer! Vitajte v Broadway!

Presne v takomto štýle prebiehalo nové tanečné predstavenie JUST DANCE – Dobrý večer Broadway! pod záštitou Kataríny Štumpfovej. Táto ambiciózna blondína priniesla na Slovensko skutočne veľkolepý projekt, ktorý je obdobou presláveného Broadwaya. Profesionálni tanečníci a vycibrené choreografie dodávali celej šou pravú newyorskú atmosféru.

Prestížne divadelné performance sa už od septembra koná na doskách Novej scény v Bratislave a je premiérovým v sezóne 2012 – 2013. S myšlienkou vytvorenia tohto tanečného skvostu prišla tanečníčka a choreografka Katarína Štumpfová, ktorá bola sama členkou vystúpení v populárnom Broadwayi. Svoje tanečné schopnosti a nezabudnuteľné skúsenosti tak mohla zúročiť aj doma. Preto spolu so svojím tanečným partnerom Matejom Chrenom a s ostatnými špičkovými tanečníkmi dali dohromady tanečné kreácie a na scéne slovenského tanca tak predvádzajú skvelú šou.

Matej Chren, Ivana Surovcová, Tomáš Antálek, Natália Glosiková a mnoho ďalších tanečných umelcov známych aj z Let´s dance Vám priniesli závan pravého muzikálového sveta. Na svoje si prídu všetci bez ohľadu na vek i pohlavie. Pulzujúce rytmy ohnivej salsy, romantického waltza či temperamentného tanga ulahodia každému. Choreografie na svetoznáme hity prinášajú krátke epizódy, preto každá skladba má svoj dej. Tanečníci sa teda vžívajú do role postáv, nechýba herecké stvárnenie.

Nenechajte si ujsť výnimočný zážitok, takéto projekty sa bežne na Slovensku neorganizujú. Podobne sa vyjadril aj režisér Karol Vosátko, ktorý režíroval takúto tanečnú šou prvýkrát. Ako sám potvrdil, projekt bol mimoriadne náročný z technického hľadiska, pretože bolo potrebné všetky zložky ako tanec, svetlá a hudbu presne zosynchronizovať.

student24/Barbora Kalčoková foto: sita

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM