Jaroslav Dodok Rôzne

Kto sa nepýta, nezažije...

Boli ste to práve vy, komu užitočná informácia pomohla vybrať sa správnou cestou? Bola to zaujímavá beseda, stretnutie, návšteva úradu alebo inštitúcie, dobrovoľnícka služba, študijný pobyt...?

V 21. storočí máme právo na otázky. Niekedy stačí málo, aby sa náš život pohol o kus ďalej.

Informácia.

Inšpirujte svojimi životnými zážitkami, vaše vlastné skúsenosti nech motivujú ostatných! Pošlite váš príbeh o tom, ako ste boli v správnom čase na správnom mieste. Napíšte stručný text (obsah max. A4) a pošlite ho do 30. novembra 2012 na adresu lucia@icm.sk.

Združenie Informačných a poradenských centier mladých v SR si vyhradzuje právo uverejnenia len vybraných príspevkov. Zverejnené budú na www.icm.sk a fanpage Využi šancu byť informovaný – www.facebook.com/icmmladym.

Táto výzva je súčasťou celoeurópskej kampane „Information right now“.1 Zapojte sa do kampane podporujúcej práva mladých ľudí na informácie a ICM vám za odmenu pošle balíček, ktorý určite poteší.

[blockquote]Aby aj náš portál student24.sk neustále napredoval, tešíme sa aj my na vaše postrehy, nápady i podnety, ktoré nám môžete zaslať na student(zavináč)glo­bal24.sk . [/blockquote]

student24/ICM ilustračné foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM