Jaroslav Dodok Rôzne

Nebojíte sa riešiť problémy? Pripojte sa k mladým mediátorom

Hľadáme práve TEBA – si komunikatívny/a, máš odvahu a predpoklad riešiť reálne spory a si zo Zvolena, Banskej Bystrice či blízkeho okolia? Potom neváhaj a prihlás sa do projektového tímu.

Cieľom projektu „Cesta k dohode“ je ziniciovanie a sformovanie skupiny 14 mladých aktívnych ľudí, ktorá bude hravou formou zaškolená a vytrénovaná skvelými lektorkami. Absolvuje naozaj zaujímavé exkurzie u notárov, exekútorov, mediátorov, na súdnom pojednávaní a i. Skupina mladých ľudí zrealizuje** workshopy v školách**, kde bude prezentovať rovesnícku mediáciu a riešiť skutočné školské spory, bude navrhovať, vyrábať a rozdávať zaujímavé propagačné materiály – hrnčeky, perá, tričká, odznaky atď. Taktiež jednou z aktivít je písanie Ročenky o mediácii a projektovej publikácie.

Okrem toho zažijete kopec srandy a nazbierate mnoho nových a zaujímavých skúseností a zručností, ku ktorým by ste inak nemali jednoduchý prístup.

Projekt je určený pre všetkých študentov, študentky a mladých ľudí vo veku 15 – 30 rokov, ktorí majú záujeme alebo pôsobia v žiackych alebo študentských školských radách; ako mládežnícki lídri a líderky, alebo pracovníci a pracovníčky s mládežou, alebo pre tých, ktorí plánujú študovať, alebo študujú humanitné vedy.

Projekt má trvanie 15 mesiacov – August 2012 – Október 2013.

Máte záujem stať zapojiť sa do projektu? Napíšte na e-mail: cesta.k.dohode@gmail.com, alebo kontaktujte koordinátorku projektu (Zuzanu) 0915 505 055.

student24/Zuzana Almáši Koreňová foto: student24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM