Jaroslav Dodok Zábava

Objímať sa bude v Bystrici, vo Zvolene, v Lučenci i v Prešove!

Iba pred niekoľkými dňami sme vás informovali o netradičnej akcii Hug Day 2012, ktorú sa rozhodli zorganizovať mladí ľudia z Lučenca. Dnes sa k nim pridali a ich myšlienku podporili študenti z Banskej Bystrice, zo Zvolena a dokonca aj z Prešova. Desi

Streda 27. júna bude patriť objatiam[/size][/co­lor]

,,Existuje množstvom spôsobov ako priniesť medzi ľudí radosť. Najkrajším spôsobom sa nám zdalo práve objímanie a preto sme rozhodli zorganizovať Hug Day 2012, " predstavuje organizátor Daniel Szoó (18) z Lučenca. Celkovo dvadsiati študenti sa 27. júna vydajú už o desiatej hodine do ulíc, aby svojim objatím potešili ľudí okolo seba a aby im vrátili úsmev späť na tvár.

[link=http://www­.facebook.com/e­vents/437770652­922605/]Pridaj sa k Hug Day Lučenec aj na Facebooku[/link]

,,Keď sme sa pohrávali s myšlienkou pripraviť túto akciu, nenapadlo by nám, že o tri dni neskôr náš nápad zaujme študentov z ďalších miest," hovorí prekvapene organizátor Peter Dóža (18).

Banská Bystrica sa už na objatia pripravuje[/si­ze][/color]

Netradičná udalosť sa v Bystrici oficiálne začne o desiatej hodine, keď sa na Námestie SNP vydajú prví dobrovoľníci v bielych tričkách „Give me a hug“. Na programe sú netradičné objatia, hromadné objatia a organizátori sľubujú aj spoločné fotografovanie. ,,O tretej hodine sa pokúsime obklopiť jedným veľkým objatím našu fontánu. Keďže sa to dá uskutočniť len za pomoci väčšieho počtu ľudí, veríme, že okoloidúci nám s radosťou pomôžu," teší sa na udalosť Soňa z Banskej Bystrice.

[link=http://www­.facebook.com/e­vents/336364939­774971/]Pridaj sa Hug Day Banská Bystrica aj na Facebooku[/link]

[blockquote]Počas celého podujatia Hug Day Slovakia 2012, ktoré sa uskutoční 27. júna 2012, pôjde o rekord v počte objatí na Slovensku. Zapojení dobrovoľníci budú objatia vo všetkých mestách počítať a následne uverejnia na portáli www.student24.sk konečné číslo. Keďže odhadnúť počet objatí je celkom náročné a zároveň aj zábavné, pripravili sme pre vás súťaž. Tipnite si preto, koľko objatí sa podarí študentom rozdať a vyhrajte tak jedinečné tričko „Give me a hug“. Vaše tipy posielajte na student@global24.sk, alebo na facebook page.[/blockquote]

V Prešove a vo Zvolene budú rozdávať objatia desiatky ľudí[/size][/color]

,,Veľkosť objatia sadne úplne každému, preto pozývame na námestie veľkých i malých, celé rodiny i jednotlivcov, priateľov aj spolužiakov," vysvetľuje Marek Balčák (21), organizátor z Prešova. Rozdávať objatia budú dobrovoľníci v Prešove od 15-tej hodiny až do 19-tej hodiny večer.

[link=http://www­.facebook.com/e­vents/415972711­778935/]Pridaj sa k Hug Day Prešov na Facebooku[/link]

Svoje organizačné zručnosti si študenti museli oprášiť: ,,Oslovovali sme niekoľko ďalších organizácií i firiem, aby nám pomohli vytlačiť tričká, letáčiky, ale aj odznaky. Spoznali sme vďaka tomu veľmi veľa milých ľudí, ktorí sa nám rozhodli pomôcť," hovorí s úsmevom Kristína Kružicová (17), ktorá bude vo Zvolene nielen rozdávať objatia, ale všetko aj fotografovať.

[link=http://www­.facebook.com/e­vents/415984721­787829/]Pridaj sa k Hug Day Zvolen na Facebooku[/link]

,,Nebude ťažké objaviť nás na námestí, pretože už z diaľky budeme mávať nápismi „Free Hug“ a „Objatie zadarmo“. Prvé objatia rozdáme už o desiatej hodine, posledné odovzdáme vo večerných hodinách," upresňuje organizátor Patrik Ščevlík (17).

Spoluorganizátorom Hug Day 2012 je spravodajský portál Student24.sk, ktorý nielen informuje o aktuálnych témach mladých ľudí, ale vytvára aj svoje vlastné regionálne podujatia.

student24.sk foto: student24.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM