Zábava

Peter Bič reagoval na paródiu. Študenti, toto ste nečakali!

Študenti zo strednej školy nakrútili paródiu na hit košickej skupiny Peter Bič Project Hey Now. To, čo skupina podnikla, študentov určite prekvapilo. Presvedčte sa sami... :)

Ilustračný obrázok k článku Peter Bič reagoval na paródiu. Študenti, toto ste nečakali!
Zdroj: TASR

Pár týždňov dozadu sa internetom šírila paródia na skladbu skupiny Peter Bič Project Hey Now, za ktorou stála partia študentov z Trebišova. Pod názvom Peter Gýč Projekt nahrali novú verziu piesne „Nemám“.

Problém s autorskými právami?

“Celé to spískal náš profesor, ktorý to vymyslel a pripravil," prezradila trojica protagonistov – speváčka Miška, spevák Števo a gitarista Marián, profesor na škole. V piesni spievajú o tom, že nemajú kriedu. Peter Bič Project teda školu navštívil a kreatívnej partii priniesol darček – balíky kried!

Celé to prebehlo veľmi tajomne – do triedy plnej nič netušiacich študentov vošiel v priebehu vyučovania samotný riaditeľ, ktorý im oznámil, že na školu zavítali zástupcovia z Ministerstva kultúry. V prvom momente im tvrdil, že majú veľký problém, pretože vo svojej paródii zneužili autorské práva.

Nepriniesli iba zásoby kriedy…

Vieme si predstaviť tváre študentov, ktorým sa už v hlavách určite odohrali desivé scenáre. Pokuty, žaloby, pokazená budúcnosť? Z týchto myšlienok ich vytrhli členovia kapely, ktorí v rukách niesli slušné zásoby kriedy.

“Nakoniec sme si to užili aj my, aj študenti. Spoločne sme si pieseň zahrali a zaspievali. Žiaci boli fantastickí, vytvorili atmosféru priam hysterickú. Bolo milé vidieť ich rozžiarené a prekvapené tváre, keď sme do triedy vošli my a nie ľudia z kultúry,” povedal Peter Bič.

Oceňujeme, že kapela sa k paródii postavila s humorom a ukázala perfektný nadhľad a dokonca aj originalitu. Dokonca sa nechali počuť, že za vydarenú paródiu si študenti zaslúžia veľké uznanie.

Študentská paródia známej pesničky
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM