Rastislav Búgel Od Vás

Šokovaní študenti našli v rieke plávať telo

Dvaja náhodní okoloidúci, našli v rieke podivný plávajúci predmet. Prešlo iba pár sekúnd a obaja mladíci začali myslieť na to najhoršie. Až keď podišli bližšie, zistili, že neznámy objekt, ktorý vyzerá ako ľudské telo je zachytený do rákosia...

Dalo by sa povedať, prvoaprílový žart ako vyšitý! Dvaja študenti vysokej školy sa prechádzali popri rieke. Z brehu v blízkosti Fakulty sociálnych vied a zdravotníctva UKF zazreli dvaja muži podivný predmet vo vode. „Najprv sme nevedeli čo to je, no upútalo nás to oboch,“ vraví jeden zo študentov. Rozhodli sa, že sa na podivný predmet pozrú. Ako sa blížili k vodnému toku, zneisteli.

„Vyzeralo to ako mŕtvola. Správy o nájdených telách v riekach v poslednom čase nás veru neupokojili,“ pripája sa druhý zo študentov. Nafúknutá látka na vodnej hladine pomaly nadnášaná tokom rieky pripomínala plávajúce telo. „Naozaj sa nám triasli kolená. Keď sme prišli bližšie, dozvedeli sme sa, čo to tam pláva. Spoznali sme ju,“ prezrádzajú chalani pokojne.

V rákosí na brehu bolo zachytené telo Moreny – klasického symbolu vítania jari. Chlapci si tak až potom naplno vydýchli. // „Poriadne nám odľahlo! Teraz je nám to už vtipné. Hlavne, keď si uvedomíte, že sme sa dali nachytať na 1. apríla. Rieka Nitra nás veru dobre napálila,“// smejú sa obaja vysokoškoláci.

morena
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM