Jaroslav Dodok Festivaly

Tomorrowland 2013: Takto vyzeral festival, ktorý sa vypredal za jednu sekundu!

Tento víkend bol v Belgicku v znamení najväčšieho festivalu na svete. Festival známi ako Tomorrowland je najnavštevovanejší festival. Tri dni v znamení najlepšej elektronickej tanečnej hudby, ktorú mixovali najlepší DJ-i na svete, v prostredí, kde je najlepšia atmosféra.

Ilustračný obrázok k článku Tomorrowland 2013: Takto vyzeral festival, ktorý sa vypredal za jednu sekundu!
Foto: Jaroslav Dodok

Skvelá zábava aj vďaka ohňostrojom!

Tisíce ľudí cestujúcich do Belgicka na miesto konania boli v nemom úžase. A ďalšie milióny ľudí, ktorí sledovali festival cez live stream z pohodlia svojho domova, alebo z pohodlia partie kamarátov. Festival priniesol neopísateľnú atmosféru keď spojením hudby a svetelných efektov priviedol fanúšikov do “siedmeho neba”.

Ďalší ročník festivalu Tomorrowland je za nami. Fanúšikovia prežili tri dni skvelej hudby, zábavy, efektov a ohňostrojov. Aj keď počasie trochu bolo proti fanúšikom, tak nikoho neodradilo. Desiatky tisíc ľudí stáli pod pódiami len s jedným cieľom – zabaviť sa.

Headlinerom aj DJ Tiesto

Celá udalosť sa začala už vo štvrtok otvorením Dreamville, kde boli ubytovaní fanúšikovia. Stanové mestečko alebo možno aj veľkomesto sa plnilo veľmi rýchlo. V piatok presne o 12:00 sa spustili prvé tóny, prvé beaty. Postupne sa striedali najlepší DJi sveta. Headlinermi piatkového večera boli hlavne Hardwell, Sebastian Ingrosso, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, ktorý navodili tú správnu atmosféru. Po prvom úspešnom dni mohol začať druhý ešte úspešnejší deň.

Druhý deň, sobota ráno. Tisíce fanúšikov sa prebúdzajú do pekelne spalujúceho dňa. Všetci si na obed začali užívať druhý deň skvelej hudby. V sobotu sa fanúšikom predstavili Knife Party, Axwell, Avicii, Armin van Buuren. Pred polnocou sa nad dejiskom strhla veľká búrka a silný lejak. Pre rozpálených fanúšikov to bolo príjemné osvieženie.

Dojímavá správa

Na začiatku vystúpenia jednotky tanečnej hudby Armina Van Buurena sa dozvedel svet milú správu. Armin Van Buuren sa potešil, keď celému svetu mohol povedať, že mu prišla informácia z nemocnice, že mu manželka práve porodila syna.*** “Tento set venujem mojmu novonarodenému synovi”***, týmito slovami spustil emotívny a perfektný set, plný najväčších hitov jeho tvorby. Celý set zakončilo výstupenie kanadského speváka Trevora Guthrie. Keď všetkým zaspieval najväčší hit z albumu Intense skladbu This Is What It Feels Like.

Tretí deň nebol o nič iný ako predchádzajúce dva dni. Na obed sa takmer na všetkých pódiach spustila úžasná hudba, ktorá bavila ľudí až do polnoci. Hlavným lákadlom na hlavnom pódiu boli Alesso, Steve Angello, David Guetta, Afrojack, Nicky Romero a Steve Aoki. Posledný menovaný uzavrel trojdňovú šnúru vystúpení najlepších Dj-ov seta. Na konci festivalu nemohol chýbať obrovský ohňostroj, ktorý bolo vidieť z diaľky niekoľkých kilometrov.

Ohlasy fanúšikov:

“Celé to je nskutočné, splnil sa mi životný sen. Neskutočná atmosféra”

“Vždy sme plánovali s priateľmi, že sa sem vrátime. Tento rok sme tu druhýkrát a vôbec neľutujeme, že sme prišli. A určite sa vrátime do Belgicka aj budúci rok ”

“Pricestovali sme sem až z Austrálie. Cestovali sme celý deň aj viac, ale stálo to za to. Neľutujem, dlhú cestu, ktorú som musela prejsť. Sú tú skvelý ľudia, spoznali sme sa s ľudmi z Argentíny, Izraela, Slovinska, Francúzska, je to neuveriteľné, že som tu našla ľudí z celého sveta”

“Som tu prvýkrát a som rád, že som sa stal súčasťou celej udalosti”

“Prišla som z Poľska s jediným cieľom. Chcela som osobne vidieť všetkých DJ-ov.”

“Nemohla som uveriť, keď mi kamarátka zavolala, že má lístky na Tomorrowland a chce, aby som išla s ňou. Najprv som chvíľu váhala, ale teraz som neskutočne šťastná, že som tu, a že som mala možnosť precítiť celú atmosféru. Najviac som sa tešila na Armina Van Buurena, lebo jeho nový album je geniálny.”

“Chodím sem každoročne, ale nikdy neľutujem.”

Autor: Lukáš Lucky Lučenič

Zdroj: Music-zone.eu

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM