Jaroslav Dodok Rôzne

Z Pláže 33 po týždni odchádza Klaudia

V ohrození sa tento týždeň ocitli členovia oranžového tímu, keďže získali o čosi menšiu tržbu. Spoločne sa zhodli na tom, že ich najslabším článkom je mladá východniarka Klaudia. Do duelu si zvolila skúseného Mareka.

Prvou vyradenou finalistkou letnej reality šou Pláž 33 je Klaudia Varanaiová.

Dvanásť súťažiacich sa v úvode týždňa rozdelilo do dvoch zmien – oranžového a zeleného tímu – a po prvých skúsenostiach v bare určili svojho najslabšieho člena. Oranžový tím sa zhodol na Klaudii, v zelenom dominovalo Jánovo meno. ** [blockquote]Keďže zelený tím počas svojej zmeny získal vyššiu tržbu, v ohrození sa ocitla Klaudia. „Prišla som to vyhrať a oni ma označili za najslabší článok. Na začiatku som nevedela nič a za týždeň som sa toho naučila oveľa viac. Chcem bojovať,“ tvrdila Klaudia pred súbojom, do ktorého si zvolila Mareka. [/blockquote] „Nevydržím s ním už ani minútu, je na mňa odporný,“** odôvodnila Klaudia výber súpera.// **„Som vo všetkom lepší ako Klaudia. Ona sa bude ešte desať rokov učiť a aj tak sa to nenaučí,“ **//pohŕdavo povedal Marek, ktorý zároveň mnohé Klaudiine vyjadrenia sprevádzal hlasným posmechom.

V prvej úlohe mali obaja čašníci načapovať čo najviac veľkých citrónových pív v časovom limite jednej minúty. „Myslím, že je nám všetkým jasné, že víťazom je Marek,“ skontroloval načapované pivá manažér Pláže 33 Jakub Francisci.//** „To pivo som mohla dať lepšie ja, som úplne sprostá, mohla som to vyhrať,“** //povedala po strate prvej šance na bod Klaudia, ktorá sa túži stať moderátorkou.

Diváci ju však v ďalšom kole podržali a zaistili jej vyrovnávajúci bod na základe vyššieho počtu SMS hlasov. O víťazovi sa preto muselo rozhodnúť v záverečnej vedomostnej disciplíne. Otázky sa týkali jedálneho a nápojového lístka novootvoreného podniku na nábreží Dunaja. Aj v tejto úlohe bol úspešnejší Marek a Klaudia sa tak po týždni brigádovania vracia späť domov.

Jej poslednou úlohou v súťaži bude určiť dvoch nových vedúcich tímov, ktorí budú pre nasledujúci týždeň chránení imunitou.

student24/webnoviny foto: plaz33.markiza.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM