Udalosti

Prezident vyrazil medzi študentov: Najlepších gymnazistov pozval do cukrárne!

Prezident SR Andrej Kiska navštívil dnes Bilingválne gymnázium Milana Hodžu v Sučanoch, neďaleko Martina, počas slávnostného odovzdávania vysvedčení na školskom dvore. Následne si podebatoval s pedagógmi a vybranú desiatku najlepších študentov pozval do miestnej cukrárne.

Ilustračný obrázok k článku Prezident vyrazil medzi študentov: Najlepších gymnazistov pozval do cukrárne!
Zdroj: TASR

„Pre návštevu tohto gymnázia som sa nerozhodol len tak náhodne. Ide o ňom chýr, že má výbornú kvalitu a výsledky. Práve kvalita nášho školstva a úroveň vzdelania našich detí je to, čo bude rozhodovať o tom, aká bude naša spoločnosť v budúcnosti. Žiaci spolu so svojimi rodičmi by mali veľmi dobre zvažovať, pre aký študijný odbor sa rozhodnú, aby našli v pracovnom živote dôstojné uplatnenie,“ zdôraznil Kiska.

S úsmevom si zaspomínal na svoje školské časy. „Našťastie nebol som zlý študent, hoci boli i roky, keď rodičia neboli najspokojnejší. Bez mučenia sa priznám, príliš mi nešli jazyky, no veľmi ma bavila matematika a fyzika. Odovzdávanie vysvedčení bolo pre mňa vždy signálom, že sa začínajú dva úžasné mesiace plné voľna. Všetkým našim školákom prajem nádherné prázdniny,“ dodal prezident SR.

Prezident pozval najlepších gymnazistov do cukrárne
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM