Jaroslav Dodok Zábava

VIDEO: LMFAO urobili v Bratislave megažúr!

Bratislavská Incheba v utorok 14. augusta zažila jednu z najväčších a najočakávanjších party roka 2012 - vystúpenie amerického DJa a tanečníka RedFoo zo známenej skupiny LMFAO, ktorá patrí medzi najžiadanejšie skupiny na svete.

Pre zdravotné problémy na koncerte chýbal SkyBlue.** „Pred troma dňami nám prišiel oficiálny e-mail, že SkyBlue nepríde, lebo má problémy s chrbticou. Preto neodohrá časť svojho európskeho turné“** povedal jeden z organizátorov Marián Tar. To však vôbec nič nemenilo na skvelej atmosfére, ktoú dokázal urobiť aj RedFoo. Celkovo vystúpil s asi tridsiatimi tanečníkmi, takže o program bolo postarané.

**Párty odštartovala načas **

To začalo presne podľa časového harmonogramu, a to o 22:00. Pár minút pred úvodom ešte na pódium vybehla tanečnica, aby do publika rozhodila niekoľko desiatok svietiacich tyčiniek a šou sa mohla začať. Na pódium prišli tanečníci a DJ RedFoo a zaznelo úvodné Rock the Beat.

**“Mám pre vás jednu otázku pred tým, než začneme. Kto sa ide zabávať?," **spýtal sa RedFoo publika, čo bolo predzvesťou skladby Sorry For the Party Rocking.

[youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/gdij1roq­VOA[/youtube]

Počas nasledujúcej hodiny a dvadsiatich minút zazneli okrem iného aj piesne Getting’ Over you, I’m in Miami Bitch, Reminds Me of You či Hot Dog.

Pri skladbe si RedFoo s tanečníkmi počas choreografie dokonca strhli svoje kostýmy a ostali len vo farebných slipoch, čím si od publika vyslúžili ešte intenzívnejší burácajúci potlesk a výskot.

Počas celej šou plnej svetelných a vizuálnych efektov bolo nielen pódium, ale aj hľadisko plné najrozličnejších rekvizít, nechýbali škatule v štýle tanečníka LMFAO s prezývkou “krabicová hlava”, vystreľovacie konfety, svietiace tyčinky, činky v nadpriemerných veľkostiach, veľké nafukovacie lopty, či dokonca nafukovacia zebra v životnej veľkosti, ktorú si fanúšikovia pohadzovali nad hlavami.

LMFAO sa preslávili najmä megahitmi Party Rock Anthem, Sexy and I Know It či Sorry For Party Rocking. S pesničkou sa spája aj originálny tanec shuffling, ktorý si vo svete podmanil milióny fanúšikov.

student24/webnoviny foto: sita

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM