Jaroslav Dodok Ostatné

Automobilová šou v Nitre sa skončila

Jedinečná prehliadka automobilových noviniek spojená s atraktívnou šou. Taký bol tohtoročný autosalón v Nitre.

Uplynulý víkend uzavrel svoje brány 18. ročník autosalónu v Nitre. Pre mnohých bola tohtoročná výstava automobilov prekvapením. Ešte pred nedávnom uvažovali, že autosalón budú organizovať raz za dva roky. Novinkou bol aj názov. Kým po minulé roky išlo o Autosalón, tento rok sa k názvu pridala aj Show. //„Chceli sme výstavu zatraktívniť ako šou pre návštevníkov a cieľom bolo v dobrom slova zmysle vytiahnuť návštevníkov z domu,“ //uviedol riaditeľ Agrokomplexu v Nitre, František Ďurkovič.

Bránami autosalónu v Nitre prešlo tisícky ľudí. Mnohí boli sklamaní a prekvapení. Na prehliadke automobilov sa predstavilo 21 automobilových značiek. Po dlhšom čase aj BMW. Chýbala však česká Škoda, ktorú mnohí na výstavisku hľadali. „Keď som išiel na autosalón nepozrel som si aké automobilky tu vystavujú. No Škodu auto som tu čakal. Neviem prečo tu nie je,“ povedal návštevník Radoslav z Topoľčian.

Brány autosalónu sa uzavreli o jeden deň skôr. Kým minulý rok bola výstava aj v pondelok, tento rok sa už nekonala. Počas štyroch dní trvania autosalónu sa uskutočnili aj viaceré konferencie a aj Deň Polície.

student24/tasr foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM