Šport

EURO 2016 s Dnes24.sk: Opäť sme žrebovali, komu prialo šťastie tentokrát?

Sieť webov Dnes24.sk pripravila aj pri príležitosti európskeho šampionátu súťaž, v ktorej je o čo hrať. Tak neváhajte, hráme o darčekové poukážky, kozmetické balíčky a lety balónom!

Ilustračný obrázok k článku EURO 2016 s Dnes24.sk: Opäť sme žrebovali, komu prialo šťastie tentokrát?
Zdroj: TASR

Slovenský futbalový sviatok je tu a žiaden jeho fanúšik by si ho nemal nechať ujsť. Rovnako tak by ste si nemali nechať ujsť našu ďalšiu majstrovskú súťaž. Pre váš veľký záujem počas hokejového šampionátu sme pre vás pripravili denné výhry aj počas celého trvania európskeho futbalového turnaja.

Odpoveď na súťažnú otázku: „Ktoré z miest, kde sa ME hrajú, je geograficky položené najjužnejšie?“ je A/ Marseille.

Kozmetický balíček vyhráva: Boris Senderak

Víťazi predošlých kôl: Jaroslav Halčin, Pavol Liščinský, Monika Babosová, Jakub Hadbavný, Daniel Moc, Marek Lackovič, Zuzana Kovalová, Helena Bieliková, Štefánia Materna Krausová, Lukáš Jakubička, Peter Kaiser, Eva Kvaltínyová.

Srdečne gratulujeme, výhercov budeme postupne kontaktovať prostredníctvom nimi zadaného emailu.

Súťaž stále pokračuje

Hrajte s nami až do konca futbalového šampionátu a získajte jednu z denných cien. Stačí poslať správnu odpoveď na súťažnú otázku, ktorú zverejňujeme každý deň popoludní v správe s logom EURO 2016 s Dnes24.sk. Každý deň hráte o balíček pánskej kozmetiky od HENKEL SLOVAKIA – v ktorom bude okrem iného Fa Men Dark Passion a got2b phenoMENal krémový gél.

Na záver súťaže sa uskutoční žrebovanie o šesť hlavných cien. Pôvodné tri sme pre veľký záujem rozšírili o ďalšiu trojicu lákavých cien.

Prví traja víťazi získajú darčekovú poukážku na ubytovanie a adrenalínové zážitky v atraktívnom areáli Divoká voda – známom stredisku vodných športov Čunovo, kde sa aj toto leto koná FESTIVAL DIVOKEJ VODY 2016.

Ďalšia trojica účastníkov súťaže vyhrá let balónom od Darujletbalonom­.sk. Jeden z majiteľov letenky dostane k možnosti pozrieť sa na svet z vtáčej perspektívy aj tekutý bonus – kartón piva s originálnym setom pohárov od KIKA BIER.

Viac o podmienkach súťaže sa dočítate v štatúte.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM