Kornel Kubík Udalosti

Na Voices Live 33 vystúpi speváčka Jana Kirschner, tanečník z CreDance aj šéf úspešnej firmy

Na prvej tohtoročnej Voices Live sa vo štvrtok 20. februára predstaví speváčka Jana Kirschner, tanečník a choreograf Lacko Cmorej zo zoskupenia CreDance či riaditeľ spoločnosti Websupport.

Ilustračný obrázok k článku Na Voices Live 33 vystúpi speváčka Jana Kirschner, tanečník z CreDance aj šéf úspešnej firmy
Zdroj: Webnoviny.sk

Speváčka Jana Kirschner pre návštevníkov odohrá niekoľko skladieb z albumu Moruša: biela, ktorý patrí k najlepšie hodnoteným albumom roku 2013. Zároveň na pódiu prezradí viac o procese tvorby, nahrávaní, koncertovaní a chystanom pokračovaní albumu s názvom Moruša: čierna, ktoré je naplánované na jeseň 2014.

Košická skupina Kolowrat sa na Voices Live prestaví v netradičnej akustickej polohe. Na lyrické texty skupiny nadviaže čítačka najnovšej knihy spisovateľky a herečky Zuzany Cigánovej Špaky v tŕní.

Tanečník a choreograf Lacko Cmorej je členom nadnárodného tanečno-umeleckého zoskupenia CreDance. Tvorivo sa podieľa aj účinkuje v mnohých muzikáloch, tanečných predstaveniach, televíznych reláciách, či festivaloch. Na Voices Live vystúpi s hudobným doprovodom Martina Geišberga.

Internetovú poradňu pre mladých – projekt IPčko.sk návštevníci najprv spoznajú prostredníctvom krátkeho filmu zo série Nápad sa ráta o denne poskytovanej pomoci mladým ľuďom v ťažkej situácii. Okrem toho príde na pódium aj Marek Madro, ktorý porozpráva o ďalších aktivitách projektu.

Riaditeľ Websupport Michal Truban prezradí, prečo táto spoločnosť patrí už vyše 10 rokov medzi najúspešnejšie slovenské webhostingové fir­my.

Voices Live 33 sa koná vo štvrtok 20. februára 2014 o 19:00 hod. v Divadle Tower Stage v Bratislave. Viac informácii o akcii nájdete na stránke voices.sk.

Chcete sa aj vy stať tvorcom spravodajstva Student24? Máte záujem pripravovať rozhovory, zúčastňovať sa inšpiratívnych podujatí a nahliadnuť do zákulisia školstva? Napíšte nám na: student@global24.sk, pošlite nám vašu tvorbu.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM