Jaroslav Dodok Rôzne

Bratislavčania môžu vyjadriť svoj názor na mesto

Pomocou objektívu fotoaparátu, ceruzky či štetca môžu mladí Bratislavčania vyjadriť svoj názor na každodenný život v hlavnom meste. Mládežnícky parlament v spolupráci s bratislavskou samosprávou už piatykrát spúšťa projekt "Bratislava objektívom

Ako ďalej uviedol, súťažiť sa bude v troch kategóriách: Prečo ťa baví byť Bratislavčanom?, Prečo ťa nebaví byť Bratislavčanom?, Kedy by ťa bavilo byť Bratislavčanom? Jednotlivé umelecké práce budú 21. apríla vystavené na Hviezdoslavovom námestí v pristavenom autobuse dopravného podniku. „Víťazov najsympatickejších diel určí hlasovanie, do ktorého sa bude môcť zapojiť každý návštevník autobusu,“ vysvetlil Andrassy.

Súťažné práce môžu záujemcovia priniesť osobne do piatka 13. apríla na pracovisko prvého kontaktu Front Office bratislavského magistrátu, alebo ich zaslať mailom na adresu jakub.bednarik@bratislava.sk.

Mládežnícky projekt je súčasťou Dňa otvorených dverí bratislavskej samosprávy – Bratislava pre všetkých. Ten bude prebiehať v dňoch 19. až 22. apríla.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM