Jaroslav Dodok Rôzne

Darovať krv môžu aj študenti

Čochvíľa začne školský rok a s ním aj kopec vstupných písomiek a testov. Hľadáte spôsob, ako si blicnúť a pritom spraviť aj nejaký dobrý skutok?

Darujte krv Mládežnický parlament Bánovce nad Bebravou v spolupráci s Národnou transfúznou službou SR,Trenčín a Mestské kultúrne stredisko Vás pozývajú na:

BÁNOVSKÚ KVAPKU KRVI Uskutoční sa 12. septembra 2012 (streda) od 8.00 do 10.00 h v MsKS, spol s r.o. (bývalý závodný klub TATRA), sídlisko Sever, ul. J. Matušku

Tešíme sa na Vašu účasť. Pri srdci vás bude hriať pocit, že ste možno niekomu zachránili život a v konečnom dôsledku sa môžno vyhnete písomke v škole.

Národná transfúzna dvíha prst, dochádzajú zásoby krvi! Pracovníci Národnej transfúznej služby SR hlásia nedostatok zásob krvi. Pokles zaznamenali na všetkých regionálnych staniciach, prosí preto o urgentnú pomoc všetkých potenciálnych darcov.

S nízkymi zásobami bojujú všetky slovenské transfúzne stanice, najhorší stav je podľa stránky www.ntssr.sk práve v nemocniciach v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici.

student24/Martin Bernát

krv
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM