Jaroslav Dodok Rôzne

ICM BB si pripravilo pestrú ponuku aktivít: Letné tábory, brigády či pobyty v zahraničí

Brány škôl za ďalším školským rokom sa už zatvorili a žiaci si začínajú vychutnávať dva mesiace prázdnin. Informačné centrum mladých Banská Bystrica však oddychovať nebude, naopak, bude svojim mladým klientom k dispozícii aj počas prázdninových dní.

Ilustračný obrázok k článku ICM BB si pripravilo pestrú ponuku aktivít: Letné tábory, brigády či pobyty v zahraničí
Foto: Jaroslav Dodok

ICM BB bude aj naďalej ponúkať paletu voľnočasových aktivít, prác, brigád, táborov a dobrovoľníckej práce v SR i v zahraničí. Množstvo ďalších informácií z rôznych oblastí bude pripravené celé leto a mladí ľudia môžu ICM navštíviť v pracovných dňoch v čase od 9.00 hod. do 13.00 hod.

,,Touto cestou sa chceme poďakovať školám za spoluprácu pri realizácii nášho výchovno-vzdelávacieho programu zameraného na prevenciu sociálnopatolo­gických javov, ako je fajčenie, alkoholizmus, toxikománia, patologické hráčstvo, šikanovanie, záškoláctvo, prevenciu voči vírusu HIV/AIDS, ale aj osvetu v oblasti zdravia a zdravého životného štýlu, vplyvu počítačov na zdravie, či informácie o nebezpečenstve internetu a pomoc pri nasmerovaní mladých ľudí na ich ďalšie štúdium. Poďakovanie patrí všetkým mladým ľuďom, najme členom Rady študentov Mesta Banská Bystrica, s ktorými sa tešíme na ďalšiu spoluprácu," zhodnotila a uzavrela Ľuba Danková, riaditeľka ICM BB.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM