Jaroslav Dodok Životný štýl

Michal Chrenko predstavuje nový klip Kým dýchaš!

A je to tu! Po úspešnej letnej sezóne plnej koncertov, nie je jeseň to jediné, čo pomaličky prichádza. Spolu s ňou sa predstaví aj nová skladba z pripravovaného albumu Michala Chrenka a jeho kapely – Kým dýchaš.

Skladbu napísal Michal Chrenko a otextoval ju spoločne so svojím dvorným textárom Miroslavom Jurikom. Song sa nahrával vo vynovenom nahrávacom štúdiu Randal Factory v Seredi, u známeho gitaristu Jimiho Cimbalu a producenta Zoliho Tótha, ktorého môžete poznať z veľkých televíznych projektov, kde doprevádza spevákov ako klávesák.

Priestory tohto štúdia kapele skutočne učarovali a nestali sa kolískou len pre novú skladbu, ale aj pre jej KLIP. A teda po malých stylingových úpravách, za ktoré chalani vďačia Emílii Baloghovej, sa klip mohol začať točiť. Pod vedením kameramanov, Antona Magyara, Jozefa Vilhana a Viktora Krivosudského sa predstavy o pripravovanom klipe stali skutočnosťou a dnes sa môžete pozerať na nový klip k skladbe Kým Dýchaš, ktorý postprodukčne upravil Anton Magyar.

Kým dýchaš [youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/61E65XDF­aBQ[/youtube]

V novom klipe sa predstavili: Michal Chrenko (vokály a klávesové nástroje), Rasťo Toman (gitara), Róbert Trunkvalter (basová gitara) a Marek Šušla (bicie).

student24/music-zone.eu foto/video: youtube

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM