Jaroslav Dodok Univerzity

Napíš esej a vyhraj až 5000€!

Vyjadriť svoje názory na 3-5 strán papiera a dostať zato hromadu peňazí? Nie, to nie je výplod mojej fantázie, ale realita!

O čo teda ide?[/size][/color]

Súťaž VÍZIE 2025 vyhlasuje každoročne už od roku 2004 Penta Investment s cieľom vytvoriť priestor študentom pre vznik a prezentáciu tvorivých a originálnych pohľadov na zadané témy.

Témou už 9.ročníka tejto súťaže je LOBING 2025. Akým spôsobom môžu podnikateľské subjekty presadzovať svoje záujmy vo verejnej správe? Vyjadri svoj názor nato, ako by mali priamo komunikovať s politikmi a špičkovými predstaviteľmi verejnej správy? Je podľa teba potrebné regulovať lobing formou zákona? Ak áno, na akých princípoch by mal byť zákon postavený?

Zaujalo ťa to? Tak si pohni…[/size][/co­lor]

Na napísanie eseje ti totiž zostávajú už len 2 týždne, keďže uzávierka je už 31.augusta 2012. Porota vyberie 3 najlepšie práce, ktoré odmení finančnou čiastkou 5000€, 3000€ alebo 1000€. Hlavnými kritériami sú kreativita, originalita, tvorivosť či schopnosť skúmať a spracovávať informácie.

Podmienky súťaže[/size][/co­lor]

Prihlásiť sa môžu všetci študenti dennej formy štúdia, ktorí navštevujú niektorú zo slovenských, českých či poľských vysokých škôl. Esej môže byť napísaná v slovenčine, češtine alebo angličtine v rozsahu 3–5 normostrán. Jej súčasťou musí byť aj krátka anotácia zhrňujúca obsah eseje a jej závery. V e-maily, ktorý musíš zaslať na vision(zavináč)pen­tainvestments­.com musia porotcovia okrem samotnej eseje nájsť aj potvrdenie o štúdiu (nie staršie ako 2 mesiace), tvoje telefónne číslo a jeho predmet by mal byť „VISION 2025“ Veľa šťastia!

student24/Lenka Čurillová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM