Jaroslav Dodok Rôzne

Súťaž Mladý inovatívny podnikateľ má už svojho víťaza

Odborná komisia podujatia vybrala z 54 prihlásených 5 finalistov súťaže. Traja z nich sú nominanti do celosvetovej súťaže "Creative Young Entrepreneur Award".

Absolútnym víťazom súťaže Mladý inovatívny podnikateľ 2012 na Slovensku a držiteľom hlavnej ceny je Ladislav Gažo zo spoločnosti Seges, s.r.o. Rozhodla o tom odborná porota na základe prihlásených projektov mladých podnikateľov.

[blockquote]Pos­laním súťaže, ktorá sa v tomto roku konala šiestykrát, je vyzdvihnúť a predstaviť širokej verejnosti mladých kreatívnych, inovatívnych podnikateľov, ktorí sú úspešní vo svojom odvetví podnikania. Zároveň môžu byť príkladom pre mladých ľudí, ktorí chcú začať, alebo začínajú podnikať.[/bloc­kquote]

Projekt Mladý inovatívny podnikateľ 2011 je súčasťou celosvetovej súťaže Creative Young Entrepreneur Award. Organizovala ho mimovládna organizácia Junior Chamber International-Slovakia (JCI) a Združenie podnikateľov Slovenska.

Tohtoročný víťaz vo svojom projekte ponúka komplexné služby v oblasti vývoja softvéru, nasadzovania sieťových riešení alebo konzultácií v oblasti IT. Nosným produktom jeho firmy je Synapso – systém slúžiaci na jednoduché a rýchle vytvorenie a správu efektných webstránok pre jednotlivcov a firmy, ktorý kladie dôraz na jednoduchosť používania a prístupnosť z mobilných zariadení (responsive design). Unikátny je najmä spôsob, akým je riešené vytváranie layoutu.

Odborná komisia podujatia vybrala z 54 prihlásených 5 finalistov súťaže. Traja z nich sú nominanti do celosvetovej súťaže „Creative Young Entrepreneur Award“. Odborná komisia vybrala po osobnej prezentácii do celosvetovej súťaže okrem víťaza aj Miroslava Gajdoša zo spoločnosti NaturFit a Andreu Talavaškovú zo spoločnosti Leverage, s.r.o.

student24/tasr foto: tasr ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM