Kornel Kubík Rôzne

Súťaž pre vysokoškolákov o návrh loga a motta: Víťaz získa zahraničnú stáž

Rezort diplomacie zapojí prvý raz do prípravy predsedníctva SR vo Vyšehradskej štvorke vysokoškolákov. Tí môžu svojou účasťou v súťaži o návrh loga a motta predviesť nielen svoj talent, ale aj získať medzinárodné uznanie a vyhrať exkluzívnu stáž alebo pobyt v zahraničí.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž pre vysokoškolákov o návrh loga a motta: Víťaz získa zahraničnú stáž
Zdroj: TASR

Súťaž, ktorá sa spustila na internetovej platforme Challengest, potrvá do nedele 9. marca. Na zapojenie sa do nej je potrebná registrácia na www.challengest.com, vytvorenie profilu študenta a prijatie výzvy Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR pod názvom „Navrhni logo a precestuj svet“.

Víťazné logo spolu s mottom bude viditeľné na všetkých oficiálnych stretnutiach, ale aj na propagačných materiáloch slovenského predsedníctva. To začína 1. júla tohto roku. Rotujúce ročné predsedníctvo prevezme od Maďarska.

Vysokoškoláci môžu podľa ministerstva získať zaujímavé veci – štvortýždňovú stáž s ubytovaním na ktoromkoľvek z veľvyslanectiev SR vo svete, dvojdňový pobyt v Bruseli s ubytovaním na slovenskej ambasáde a ubytovanie, rovnako na veľvyslanectve, pre dve osoby na dve noci v Ríme.

Chcete sa aj vy stať tvorcom spravodajstva Student24? Máte záujem pripravovať rozhovory, zúčastňovať sa inšpiratívnych podujatí a nahliadnuť do zákulisia školstva? Napíšte nám na: student@global24.sk, pošlite nám vašu tvorbu

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM