Eva Viestová Rôzne

VIDEO: Učitelia cez prázdniny? Ukázali zmysel pre humor...

Kým si žiaci a študenti už naplno užívajú prázdniny, učitelia ešte zarezávajú v škole. V utorok dopoludnia sa stretli, aby sa trochu zabavili pri zábavno - súťažnej hre 5proti5.

Učitelia a zamestnanci revúckych základných a stredných škôl sa tradične na začiatku prázdnin stretávajú pri športových, alebo súťažno-zábavných hrách. Kolegov hostí vždy iná škola. Nebolo tomu inak ani tento rok. Hostiteľom bola Súkromná stredná odborná škola, ktorá si pripravila súťaž 5proti5.

Hádali sa teda najčastejšie odpovede na otázky. O zábavu nebola núdza a odpovede boli veľakrát nečakané a zábavné. Tak napríklad : Ako si žiaci predstavujú ideálnu školu? **najčastejšie odpovede boli – bez učiteľov, krátke hodiny, Casino Las Vegas, ako disco club, ako 5 hviezdičkový hotel **Čo najčastejšie robia učitelia po vyučovaní? **najčastejšie odpovede boli – šmaria sa do postele, vypijú liter piva, idú chatovať, vyvalia sa pred telku, vymýšľajú písomky **Čo robia žiaci najčastejšie cez prestávku? najčastejšie odpovede boli – odpisujú úlohy, píšu ťaháky, chodia fajčiť, ničia školský majetok, omakávajú dievčatá

Vtipných otázok a ešte vtipnejších odpovedí bolo viac, ale do finále postúpili len dvaja – Základná umelecká škola a Gymnázium M. Kukučína. Tu si lepšie počínali gymnazisti, aj keď ako sa vyjadrila Eva Vidová, zástupkyňa riaditeľa SSOŠ, nejde o to, kto zvíťazí, ale hlavné je, aby sa všetci zabavili.

[color=#ff0000]­Súvisiace články [link=http://www­.revuca24.sk/clan­ky?extend.137642_VI­DEOREPORTAZ:-Takto-sa-ziaci-lucili-so-skolou---]VIDEOREPORTÁŽ: Takto sa žiaci lúčili so školou…[/link] [link=http://www­.revuca24.sk/clan­ky?extend.137394_%C3%­94smaci-vyvolali-salvy-smiechu:-V-Europe-zije-slon-a-zirafa!]Ôsmaci vyvolali salvy smiechu: V Európe žije slon a žirafa![/link]

A to sa tohtoročným usporiadateľom podarilo splniť. Pozrite si naše foto a video z akcie.

VIDEO: Učitelia cez prázdniny? Ukázali zmysel pre humor...
1
Galéria
uciteliaSportovyDen
35
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM