Jakub Forgács Zábava

Kútiky udržíte len s problémami: Bystrickí gymnazisti nakrútili situácie, ktoré sú dobre známe asi každému školákovi :)

Na školské časy radi spomínajú mnohí. Ak zalovíte v pamäti, určite vám napadnú úsmevné situácie, ktoré sa akosi na vlas podobajú takmer na každej škole. Vtipné výtvory banskobystrických gymnazistov vám ich poľahky pripomenú.

Ilustračný obrázok k článku Kútiky udržíte len s problémami: Bystrickí gymnazisti nakrútili situácie, ktoré sú dobre známe asi každému školákovi :)
Zdroj: YouTube.com

Štvrtáci z banskobystrického Gymnázia Andreja Sládkoviča ukázali, že zmysel pre humor im skutočne nechýba. Natočili dvojicu videí, ktoré zachytávajú vtipné situácie zo školských tried. Mnohé vám budú určite dobre známe.

Videá nazvali výstižne, v štýle podobných výtvorov, ktoré v posledných mesiacoch môžete nájsť na internete: Debilné kecy študentov a Debilné kecy profesorov, keďže v nich nezabudli zachytiť ani to, čo zaznieva z úst učiteľov za katedrou, a to s patričnou dávkou humoru.

Obe zábavné videá si teraz môžete pozrieť v našej videogalérii. Tak čo, spomenuli ste si počas ich sledovania aj vy na časy, kedy ste ešte drali školské lavice? Napadajú vám podobné nestarnúce situácie, ktoré ste zažili aj vy? Ak áno, napíšte nám ich na bystrica@global24.sk.

Čítajte tiež:

Keď vyučovanie zrazu preruší výbuch smiechu: 10 výrokov z bystrického gympla, ktoré rozosmejú aj vás

Bystrickí maturanti zachytení na VIDEU: Triednu učiteľku vydierali tým najcennejším, čo má!

Vtipné videá bystrických gymnazistov
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM