Rôzne

Učiteľka gymnázia zachytená na VIDEU zo školy: V raperskej šiltovke a kapucni dáva žiakov do laty!

Tak toto stojí za to vidieť. Kapucňa a raperská šiltovka. Presne v takom oblečení sa predviedla triedna učiteľka tretiakov gymnázia, ktorá ich na dáva na VIDEU takpovediac do laty. No a pozrite si, čo nastalo potom!

Ilustračný obrázok k článku Učiteľka gymnázia zachytená na VIDEU zo školy: V raperskej šiltovke a kapucni dáva žiakov do laty!
Zdroj: Dnes24.sk

Pedagogička známeho spišskonovoveského gymnázia na Javorke zachytená v outfite, aký sa len tak nevidí. V raperskej šiltovke a s kapucňou na hlave dáva do pozoru študentov školy. Reaguje tak na ich oblečenie.

„No a toto má čo znamenať, to ako ste poobliekaní? Kam ste to prišli? Užaj prezliekať! A tie štekle, to je ako kopytá. Päťdesiate roky šuviks!“ vraví na videu. Potom nastane strih a žiaci rozbalia niečo, čo asi čakal len málokto. Veď, nechajte sa prekvapiť v priloženom videu.

Prezradíme len to, že video vzniklo ako naozaj originálna pozvánka na imatrikulácie, ktoré už onedlho na gymnáziu čakajú tohtoročných prvákov. Kým spomínaná triedna učiteľka súčasných tretiakov predviedla naozaj super herecký výkon, to čo po jej výkone rozbalili pred kamerou žiaci, si zaslúži klobúk dole. Veď si to pozrite.

Originálne video tretiakov z gymnázia
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM