Jaroslav Dodok Šport

OZ Fair play sports podporuje mladé florbalové talenty

Občianske združenie Fair play sports aktívne pôsobí v oblasti športu od roku 2011. Hlavným cieľom združenia je propagácia, podpora a rozvoj športu.

Ilustračný obrázok k článku OZ Fair play sports podporuje mladé florbalové talenty
Foto: Jaroslav Dodok

Aktuálne sa občianske združenie (ďalej len OZ) zameriava na rozvoj florbalu v regióne Banská Bystrica prostredníctvom svojej pravidelnej činnosti a kreatívnych športových podujatí. Medzi pravidelnú činnosť patria najmä florbalové krúžky pre žiakov základných škôl, Školská florbalová liga pre študentov stredných škôl, Medziuniverzitná florbalová liga pre vysokošolských študentov a Florbal pre všetkých na rekreačnej úrovni, najmä pre dospelých.

OZ Fair play sports rozvíja florbal na všetkých výkonnostných úrovniach pre všetky vekové kategórie. Na všetky tieto aktivity OZ sa môžete prihlásiť formou prihlášky na našej webovej stránke. Najvyššiu výkonnostnú úroveň zastupuje v občianskom združení florbalový klub FPS N-SPORT Banská Bystrica, pôsobiaci v 1. celoštátnej florbalovej lige mužov.

Súčasťou florbalového klubu sú aj jeho dve mládežnícke družstvá. Družstvo mužov tvoria hráči z Banskej Bystrice a Zvolena. Cesta do A mužstva florbalového klubu vedie najskôr cez pravidelnú činnosť Florbal pre všetkých na rekreačnej úrovni, najmä pre dospelých a následne po zaujatí vedenia mužstva získa pozvánku na florbalový tréning A mužstva. Podobne funguje aj systém výberu do mládežníckych družstiev florbalového klubu, kde hráči musia najskôr absolvovať florbalové krúžky.

Bližšie info o činnosti OZ Fair play sports môžete nájsť na www.fairplaysports.sk alebo získať osobne na našich aktuálnych športových podujatiach. Najbližšie nás môžete vidieť v septembri 2013 v nákupnom centre Europa shopping center, na námestí SNP v Banskej Bystrici (Veľtrh neziskových organizácií a Maratón športu).

Tomáš Trudič – prezident OZ Fair play sports

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM