Jakub Forgács Šport

Bystrica zažije veľkú akciu parkouristov. Ťahákmi hosť zo Španielska aj nové vybavenie

Najväčšie stretnutie parkouristov opäť v našom meste. Parkour Meeting Banská Bystrica 2018 odhalil tohtoročné novinky!

Ilustračný obrázok k článku Bystrica zažije veľkú akciu parkouristov. Ťahákmi hosť zo Španielska aj nové vybavenie
19
Galéria
Foto: Michal Mihál

V meste pod Urpínom sa už po ôsmykrát uskutoční medzinárodné stretnutie parkouristov s názvom Parkour Meeting Banská Bystrica 2018. Tento rok sa bude stretnutie nadšencov umenia pohybu konať od 26. do 29. júla v Hale B zimného štadióna, v parku pod Pamätníkom SNP a na ďalších miestach.

Plagát Parkour Meeting Banská Bystrica 2018
1
Galéria

Návštevníci sa majú opäť na čo tešiť. „Hosťom podujatia bude špičkový španielsky parkourista Aral Roca Gomez z tímu Born to Trace. Takisto sme sa rozhodli trochu zainvestovať do vybavenia a kúpili sme veľkú dopadovú žinenku, do ktorej budú môcť účastníci trénovať aj náročnejšie prvky a saltá,“ prezradil novinky ôsmeho ročníka Dávid Lupták, jeden z organizátorov podujatia.

Registrácia na podujatie bola spustená iba prednedávnom a potrvá do 18. júna 2018. Ak by ste si ho chceli užiť naplno ako účastník, všetky dôležité informácie nájdete na oficiálnej stránke Meetingu.

“Pokiaľ sa však na podujatie chcete prísť pozrieť iba ako diváci, registrovať sa nemusíte. Pre verejnosť opäť pripravíme aj bezplatné workshopy základov parkouru a zapojiť sa budú môcť aj do spoločných rozcvičiek v parku,” pokračoval Dávid. Ako dodal, ani tento rok nebude chýbať oceňovanie dobrovoľníctva parkouristov Parkour Spirit.

Pozrieť si môžete aj video a foto z minulého ročníka podujatia!

Zdroj: YouTube.com
V OBRAZOCH: Pod Urpínom sa stretli parkouristi. Zažili dni plné pohybu
19
Galéria
Foto: Michal Mihál
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM