Jaroslav Dodok Rôzne

Chlapec sa bál rodičovského združenia, tak si vymyslel vlastný únos

Rodičovské združenia sú strašidlom nejedného mladého rebela. Jedným z nich je aj 11 ročný školák zo španielskeho Xinzo De Limia, ktorý sa rozhodol zabrániť účasti svojich rodičov na takomto stretnutí celkom netradičným spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku Chlapec sa bál rodičovského združenia, tak si vymyslel vlastný únos
Foto: Jaroslav Dodok

Už tradične koncom zimných prázdnin rodičia dostávajú pozvánky do školy. Avšak na rodičov tam nie vždy čakajú chválospevy o ich ratolestiach. Podobný problém mal aj mladý študent, ktorý sa rozhodol až pre príliš radikálne riešenie. Zinscenoval svoj vlastný únos.

Chlapec odoslal zo svojho telefónu textovú správu otcovi, ktorá mu oznamovala, že ho uniesli. Vystrašený otec hneď nato chlapcovi zavolal. Údajne sa nachádza v kufri nejakého auta, vôbec nevie kde je. Unesený mal byť práve vtedy, keď vynášal z domu odpadky. Keďže otec je zhodou náhod policajt, presne vedel ako má postupovať. Bolo vyhlásené celoštátne pátranie, pričom bola upovedomená aj polícia susedného Portugalska. Vznikali dohady, že únoscovia by mohli chlapca prepačovať cez hranice.

Otec si však všimol, že mu chýbajú kľúče od druhého domu, ktorý ich rodina vlastnila. Nedalo mu to a tak sa vybral dom skontrolovať. Čakal ho tam predčasný narodeninový darček. Jeho syn, živý a zdravý. Po úprimnom rozhovore s rodičmi sa školák priznal, že sa bál rodičovského združenia a chcel zabrániť svojim rodičom, aby sa ho zúčastnili.

student24/Filip Huszár

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM