Kornel Kubík Udalosti

Priepasť medzi školami a praxou rastie. Prediskutujte si to s firmami na YOUTH TO BUSINESS FORUM

Konferencia YOUTH TO BUSINESS FORUM prichádza v poradí po druhý krát opäť na Slovensko! Uskutoční sa 22. 11. 2013 v priestoroch Paneurópskej vysokej školy v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Priepasť medzi školami a praxou rastie. Prediskutujte si to s firmami na YOUTH TO BUSINESS FORUM
Foto: Kornel Kubík

YOUTH TO BUSINESS FORUM je celosvetovým podujatím, ktorý umožní talentovaným a aktívnym mladým ľuďom zdieľať svoje nápady a priamo diskutovať so spoločnosťami o situácii na Slovensku v oblasti biznisu.

Tento krát sa bude tradične ako minulý rok venovať témam v oblasti inovácii, leadership-u a firemnej zodpovednosti. Konferencia spája mladých proaktívnych študentov so zástupcami firiem na Slovensku a poskytuje im priestor interaktívne diskutovať na tieto témy.

Súčasťou konferencie bude aj panelová diskusia na tému: „Rastúca priepasť medzi vzdelaním, ktoré poskytujú vysoké školy a požiadavkami trhu práce.“ Preto máte jedinečnú možnosť prediskutovať aktuálnu tému s odborníkmi z praxe a vyjadriť názor na danú problematiku. Firmy sú otvorené novým ideám zo strany študentov a sú pripravené implementovať Vaše názory na zlepšenia v rámci skvalitňovania produktov a služieb na trhu práce, ktoré poskytujú.

Od 08:00 do 16:00 sú pre Vás pripravené workshopy, tréningy a panelová diskusia, kde si môžete vypočuť názory zástupcov jednotlivých firiem na aktuálne témy a zároveň zistiť ich pohľad na vec. Cena podujatia je 3 Eura, v ktorom je zahrnuté aj občerstvenie počas celého dňa.

Pre Viac informácií o aktuálnom dianí Y2B Fóra si môžete kliknúť na FB stránku https://www.facebook.com/…ToBusinessSK a takisto sa môžete pridať na udalosť https://www.facebook.com/…70847566873/.

Zúčastnené spoločnosti: AIESEC Slovensko, ZSE, Dell, Tatrabanka, Connect Coworking.

TERMÍN KONANIA: 22.11.2013, 08:00 – 16:00 – Paneurópska vysoká škola v Bratislave (Tomášikova ul.). Registrovať sa môžete tu:http://bit.ly/Hcf08w. Cena podujatia: 3 €

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM