Ľubomír Hudačko Univerzity

Študentky sa predviedli v plnej kráse: FOTOREPORTÁŽ z Miss Prešovskej univerzity v Prešove

Handball Arena sa zmenila na prehľad krások Prešovskej univerzity v Prešove. Už pri vstupe do haly zaujala vzdušná tanečnica na stuhe, pestrý program ešte pred začiatkom okorenil klavirista Mário Burda a ako to vlastne počas finále vyzeralo si pozrite v bohatej fotogalérii!

Ilustračný obrázok k článku Študentky sa predviedli v plnej kráse: FOTOREPORTÁŽ z Miss Prešovskej univerzity v Prešove
Zdroj: Dnes24.sk

Hlavné slovo mali dievčatá, ale nechýbal ani pestrý program, ktorý vyplnili speváčky Ľubomír Hanušínová, Michaella, raper Rakby a tanečníci Grimmy. Podujatie moderoval Sajfa, ktorý na záver aj sám vyhlásil výsledky. Titul Miss si vyslúžila Košičanka Marianna Petrovová (20).

Zaujímavú voľnú disciplínu predviedla futbalistka Silvia Fialková, ktorá ponúkla netradičné ekvilibristické kúsky s loptou, jej dve kolegyne či rivalky sa uviedli prednesom, pričom jeden z nich znel vo francúzštine. Aktuálna prvá vicemiss Universe SR 2014 Daria Fabrici dievčatá pripravovala a bola morálnou podporou. Zároveň takisto študuje na predmetnej univerzite v Prešove.

Do poroty zasadol okrem iných aj organizátor Jozef Katriňák či primátor Pavel Hagyari. Vyhrať napokon mohla len jedna súťažiaca, hoci cenné umiestnenia dosiahla aj Silvia Filaková ako II. vicemiss a Tamara Balčáková, ktorá obsadila miesto I. vicemiss.

A ako to vyzeralo počas večera si pozrite v bohatej fotogalérii Mareka Eštočina!

Miss PU
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM