Ľubomír Hudačko Univerzity

Veľké finále Miss Prešovskej univerzity v Prešove: FOTKY krások, ktoré zabojujú o titul!

Jedenásť sexi finalistiek zabojuje v pondelok o titul kráľovnej Prešovskej univerzity. Porota to bude mať náročné, pretože každá z nich je niečím výnimočná. Rozhodne sa o tom, ktorá z dievčat bude korunovaná titulom MISS PU 2014. Pozrite si zoznam finalistiek vo fotogalérii!

Ilustračný obrázok k článku Veľké finále Miss Prešovskej univerzity v Prešove: FOTKY krások, ktoré zabojujú o titul!
Zdroj: Dnes24.sk

Pozrite si finálovú zostavu jedenástich dievčat, ktoré pondelok 28. apríla 2014 zabojujú o titul kráľovnej Prešovskej univerzity. Veľké finále začína o 18.30 na Baštovej ulici v bývalej Handball Arene.

Na podujatie pozýva aj moderátor večera, ktorým bude Matej „Sajfa“ Cifra: „Neviem sa dočkať pondelka, na dievčatá sa veľmi teším. Zopár z nich hodlám aj pohladiť…slovom,“ nezaprel zmysel pre humor rozhlasový spíker a zabávač v jednom.

Ten sa bude baviť aj na afterparty, okrem toho v programe vystúpia Rakby, Milan Lieskovský najlepší kávičkár na Slovensku Vladimír Kmec či talentovaní tanečníci z Grimmy. Zo spevákov budú k videniu a počutiu Ľubomíra Hanušinová, Michaella a tiež aj klavirista Mario Burda. Nebude chýbať ani svetelná šou a veľkolepá afterparty.

Kochajte sa krásou z východu aj vy a pozrite si fotogalériu dievčat od Maroša Fabiana!

MISS Prešovskej univerzity v Prešove
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM