Kornel Kubík Rôzne

Oslavujeme druhé narodeniny: TOP 5 článkov o mladých, ktoré vás za rok zaujali najviac

Študentský spravodajský portál Student24 je tu s vami už dva roky. Za ten čas sme vám priniesli nielen množstvo aktuálnych informácií, ale aj inšpiratívne príbehy či rozhovory so študentmi. Pozrite si TOP 5 článkov o mladých ľuďoch, ktoré si za uplynulý rok získali najviac čitateľov.

Ilustračný obrázok k článku Oslavujeme druhé narodeniny: TOP 5 článkov o mladých, ktoré vás za rok zaujali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

5. Výška je strata času

Výška je strata času, zamestnancom byť nechcem, preto podnikám online. Rozhovor s týmto nadpisom patrí k najčítanejším článkom za posledných 12 mesiacov. Zakladateľ internetové kníhkupectva UPbook.sk Lukáš Mikulaško nám v ňom povedal aj to, čo odporúča študentom prečítať a v čom podnikať. Rozhovor si môžete prečítať TU.

4. Talentovaná kráska

Tisíce čitateľov zaujali aj šikovné ruky východniarky Barbory Mihokovej (24) a jej neštandardné dielka, ktoré naozaj berú dych. Mladá baba nemá problém premeniť novinový papier na bábku podľa skutočnej predlohy ľudí – napr. aj Dr. Housa. Veď si to pozrite sami…

3. Paródia na únosy triednej knihy

Dnes sa maturantské triedy predbiehajú v natočení čo najoriginálnejšieho videa únosu triednej knihy. Títo študenti záverečného ročníka strednej školy to však zobrali úplne inak a na únosy triednych kníh natočili paródiu. Pozrite si video.

2. Úžasný čin tínedžera

Množstvo pozitívnych reakcií vyvolal článok o tínedžerovi, ktorý túžil na Vianoce pomôcť chudobným. Vďaka šikovnosti sa mu to podarilo. Iba za 5 centov nakúpil jedlo pre chudobných v hodnote takmer 700 eur. Ako sa mu to podarilo sa dočítate TU.

1. Najkrajšia Európanka

Za uplynulých 12 mesiacov vás na portáli Student24 spomedzi článkov o mladých ľuďoch najviac zaujal svetový úspech mladej Slovenky. Denisa Pasečiaková uspela vo finále súťaže Miss Grand International 2013, ktoré sa konalo v novembri v Bangkoku. Mladá Prešovčanka sa stala druhou vicemiss a zároveň aj najkrajšou Európankou. Článok o tomto úspechu ste na facebooku zdieľali viac ako 1500-krát. Nedávny rozhovor s Denisou si môžete prečítať TU.

Chcete sa aj vy stať tvorcom spravodajstva Student24? Máte záujem pripravovať rozhovory, zúčastňovať sa inšpiratívnych podujatí a nahliadnuť do zákulisia školstva? Napíšte nám na: student@global24.sk, pošlite nám vašu tvorbu…

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM